В момента е страхотно време да си фен на Ливърпул.

Европейски шампион за шести път, Световен клубен шампион, безапелационен лидер във Висшата лига и може би най-добрият състав от времето на Бил Шенкли.

Юрген Клоп превърна един посредствен отбор в машина за победи…

Може би единственият проблем на червените фенове в момента e, че техният отбор не играе мачове всеки ден… Разбира се те могат да гледат повторения и репортажи, но в един момент и те доскучават. Но най-запалените фенове на

Ливърпул имат опцията да опитат нещо коренно различно.

Имайки предвид, че Ливърпул е един от най-популярните клубове в света, на пазара има стотици забавни игри свързани с отбора. Буквално съществува цяла индустрия за играчки, бордови игри и джаджи, която е отдадена на мърсисайдци и прави намирането на идеален подарък за привържениците на червените по-лесно от всякога.

Ето някой от тези интересни игри, които може би не сте виждали:

Монополи Ливърпул

Всички знаят класическата игра на монополи, но версията за Ливърпул се отличава с това, че акумулирате легенди на Ливърпул, вместо различна недвижима собственост.

Играчите могат да използват Монополи пари и да правят размяна с различни футболисти. Тънкостите в играта са да се прецени дали Кени Далглиш би струвал колкото Луис Суарес? Може ли Бил Шенкли да Ви помогне да вземете ключовете за портите на Анфийлд? Можете също така да инвестирате в трибуни и стадиони, за да подобрите показателите си в играта.

Въпреки че е тръпка да играете такава класическа игра, персонализирана за вашия любим отбор, тя може да се проточи дълго време. Стандартното време за игра е около 90 минути което означава, че по-младите участници могат да загубят интерес в някакъв момент. Също така, внимавайте да не закупите по-старо издание, тъй като някои от детайлите могат да бъдат по-различни.

Ливърпул Пъзел с 1000 парчета

Феновете на Ливърпул, особено от старото поколение ще бъда много развълнувани от този мега пъзел.

Той е много предизвикателен и ще трябва да напънете почти всички клетки във вашия мозък за да го завършите. Но резултатът определено ще си заслужава, понеже целия труд накрая ще Ви донесе изображения като това на Стивън Джерард, който вдига Шампионската лига или Майкъл Оуен празнувайки головете си от финалната си за купата и други незабравими моменти.

Както и при Монополи, пъзелът изисква отделяне на доста време и енергия и може да не е подходящо за фенове на червените, които не се славят с търпение и могат да бъдат лесно разсеяни. Но едно е сигурно, резултатът от завършването на пъзела напълно си заслужава и в последствие, той може да бъде поставен в рамка и да се закачи на подходящо място.

Слотове Ливърпул

Футболните слотове съществуват от дълго време, но феновете на Ливърпул трябваше да почакат малко, докато се появи тяхната версия.

Благодарение на „Реалистик Геймз“, които са създатели на играта, те вече имат възможността да играят на слотове с любимия си отбор. Компанията, която създава Ливърпул слотовете е компания с добро реноме и се слави и с други известни игри на машинки като Спин Дизи и Шъфъл Ботс. Дизайнът на Ливърпул слотовете е изчистен, а играта е оптимизирана и за мобилни устройства, което е изключително удобство за феновете.

Друго голямо подобрение в играта е леснотата на употреба. Правилата са много опростени и могат да се научат за минути и всички желаещи могат да започнат да играят веднага и се насладят на тръпката. Слотовете Ливърпул са налични и в някой онлайн казино зали, където джакпотът стига до над 250 пъти от първоначалния Ви залог. Все пак, за начинаещи е препоръчително първо да научат основните правила и различните трикове на слот машините преди да започнат да играят по-сериозно с истински пари.

FIFA 20 – Издание: Ливърпул

Да играете най-популярната футболна игра в света, и то в цветовете на вашия любим отбор може да има пристрастяващ ефект. Тази година „FIFA“ Ви дава възможност да направите точно това като създава версии специфични за различните клубове към допълнение на основната версия на играта.

Ливърпул изданието на играта е доста предпочитана опция от феновете на червените, които обичат да играят в кариерен режим със своите любимци Садио Мане или Боби Фирмино. Характерните особености на техните любимци също не са пропуснати като бързината на Мо Салах или опашката на Върджил Ван Дайк.

Въпреки някои критики, свързани с по-бавния темп и по-различните контроли, през последните години е лесно да се разбере защо „FIFA“ остава на върха на игрите, подобно на червените във футбола. Геймплеят е вълнуващ както винаги, с отлични възможности за удари и широк спектър от пасове, от които да избирате.

Ливърпул Джаги

Готови ли сте за вълнуващи футболни действия, директно във вашия хол? Ливърпул джагите Ви дават тази възможност като с цел подобряване на изживяването, масата е украсена с трибуните на Анфийлд и има индикатор за резултата от двете страни на полето за игра.

Джагата сама по себе си е доста здрава и носи на по-силен натиск по време на напечени мачове. Но рискът от това топчето да излезе извън терена все още остава.

В комбинация с известното Ливърпул лого изобразено от двете страни, тази игра е страхотна добавка към стаята на всеки фен на Ливърпул или дори фен бар. Само трябва да се внимава със страстите, за да не стане прекалено напечено и да се стигне до пререкания.

------------------------------------------------------------

Сега вече знаете какво да правите, когато няма мачове на Ливърпул и нямате никакви оправдания за това, че не сте успели да намерите подходящ подарък за феновете на Ливърпул.

Надяваме се, че тази статия е била полезна в намирането на подходящ подарък за ваш близък фен на мърсисайдци или поне в научаването на нещо ново за любимия Ви отбор.