Лудогорец - Ференцварош, среща-реванш от първия квалификационен кръг на Шампионска лига, стадион: "Лудогорец Арена", начало: 20:30 часа.

Вероятни състави:

Лудогорец: Илиев, Икоко, Терзиев, Моци, Недялков, Дяков, Горалски, Лукоки, Марселиньо, Чибота, Шверчок

Ференцварош: Дибус, Ловренсис, Блажич, Двали, Хейстер, Ихнатенко, Кхаратин, Зубков, Шкварка, Нгуен, Пришкин

Прогноза на Gol.bg:

В събота Лудогорец не срещна проблеми в дебютния си мач от сезона в efbet Лига. Противник бе новобранецът в първенството Царско село, а двубоят завърши 2:0 в полза на разградчани с голове дело на Клаудиу Кешеру.

Треньорът на разградчани Стойчо Стоев направи не малко промени в сравнение с единадесеторката от Унгария с мисълта за важния реванш от Шампионска Лига.

"Зелените" отбелязаха срещу Ференцварош важен гол на чужд терен, но след това допуснаха загуба с 1:2. Тимът от Разград обаче остава с добри шансове за реванша. Трябва да се отбележи, че Лудогорец създаде доста положения в края на срещата и могат само да съжаляват, че загубиха мача.

В понеделник националът на Мадагаскар Абел Анисе бе привикан спешно след участието си в турнира за Купата на Африканските нации и ще е готов да помогне на своя тим при нужда.

Ференцварош да е доволен, че в крайна сметка успя да измъкне победата с 2:1. Това бе и първи официален мач за новия сезон на унгарския тим. В контролите тимът се представи обещаващо и записа добри резултати, но сега е наясно, че няма да има лесен реванш. 

Прогноза: Лудогорец - Ференцварош 4:2