МОЛ Види – Лудогорец, мач реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига, стадион „Панчо”, Фелчут, съдия Мануел Шутенгрубер (Австрия), днес от 21:00 часа българско време, на живо в Gol.bg

Вероятни състави:

МОЛ Види: Ковачик, Винисиус, Фиола, Николов, Ковач, Него, Стопира, Юхаш, Варга, Хущи, М. Шчепович

Лудогорец: Ренан, Сисиньо, Моци, Форстър, Натанаел, Дяков, Саша, Вандерсон, Марселиньо, Мисиджан, Кешеру

Прогнозата на Gol.bg:

Лудогорец изпусна питомното в Разград (0:0) и сега ще гони дивото на реванша в Унгария. Видя се, че българският шампион е по-класният отбор, с много повече футболни аргументи на терена, но многото пропуски не позволиха на „орлите” да си свършат работата още в първия двубой.

Двата отбора не успяха да спечелят през уикенда мачовете си от първенството. Види стигна само до равен 1:1 с Пакш, а същият резултат се получи при гостуването на Лудогорец срещу „Берое”.

Треньорът на разградчани Пауло Аутуори даде почивка на доста основни футболисти, като капитана Светослав Дяков, румънците Козмин Моци и Клаудиу Кешеру, както и на бразилците Лукас Саша и Вандерсон. Така че умората едва ли ще се окаже сериозен фактор в неговата команда. В лазарета остават вратарят Владо Стоянов, Драгош Григоре и Абел Анисе.

Едва ли продължението на сблъсъка на стадион „Панчо” във Фечут ще се различава много от преди седмица. Макар и по-високи ставките пак сочат разградчани за фаворит и на реванша. Очакванията отново са Лудогорец да гради играта и да търси победата, докато Види ще се опита да излъже съперника си на контри или от статично положение.

Този път обаче разградчани са да отбележат гол, тъй като и голово равенство ще им донесе крайния успех. Треньорът на унгарците Марко Николич показа, че умее да реди отбора си в своята половина, но все пак изглежда малко вероятно двете нули да се повторят за продължения и евентуални дузпи.

Лудогорец трябва да се отпуши на „Панчо”, но няма да е изненада, ако се пропука отзад. Голове в двете врати и победа на българският шампион минава за доста вероятен изход на мача.

Резултат: 1:2