Уотфорд - Манчестър Юнайтед, среща от 13-ия кръг на Висшата лига, стадион "Викъридж Роуд". 14:45 часа българско време.

Групата на Манчестър Юнайтед за мача:

Вратари: Де Хеа, Ромеро, Джонстън

Защитници: Смолинг, Блинд, Джоунс, Рохо, Варела, Дармиан

Полузащитници: Швайнщайгер, Шнейдерлин, Мата, Ерера, Карик,, Лингард, Йънг, Депай

Нападатели: Уилсън, Рашфорд

Контузени: Шоу, Макнеър, Валенсия, Maрсиал, Руни, Карик, Фелаини

Прогноза на Gol.bg:
Гостите имат ужасни кадрови проблеми, тъй като Ван Гаал на практика е без нападение, защото Руни е болен и ще пропусне срещата, а Марсиал е с лека травма и също няма да бъде на линия.

За капак на всичко аут са още Макнеър, Шоу, Валенсия, Фелаини и Карик - всички заради контузии. По всяка вероятност днес в предни позиции ще излезе младокът Уилсън или пък другият вариант е някой от халфовете да бъде преквалифициран като "фалшива деветка", като има вариант това да е Мата. Междувременно пък Ван Гаал привика по спешност капитана на юношесата формация Маркъс Рашфорд, защото в противен случай отборът щеше да има в групата само един здрав нападател.

Домакините също имат своите проблеми и под сериозен въпрос е голмайсторът на тима Игало, докато Прьодъл, Хобън, Екстранд и Жилмартин са твърдо аут.

Юнайтед иначе е успял да спечели последните си 9 мача във всички турнири срещу този противник, а последната победа на Уотфорд над "Червените дяволи" датира от 1986 година, когато тимът стигна до минимална победа с 1:0 у дома.

Новакът обаче не се представя никак зле на своя стадион и има само 2 загуби на него в последните си 9 домакинства, а другите резултати са 4 победи и 3 ремита.

Гостите обаче са загубили само един от последните си 8 мача в лигата, като тимът е записал за последните си 5 срещи 3 ремита и 2 победи.

Уотфорд има за същия брой мачове 2 победи, 1 равен и 2 загуби. Нашата прогноза е успех с един гол за гостите.

Резултат: Уотфорд - Манчестър Юнайтед 0:1