Уулвърхямптън - Манчестър Юнайтед, среща от междинния 32-и кръг на Висшата лига, стадион "Молиню", 21:45 часа българско време.

Прогноза на Gol.bg:
Победата е задължителна за гостите, които гонят на всяка цена място в челната четворка. Юнайтед е постигнал 3 победи в последните си 5 мача във всички турнири и определено отборът се намира в сериозен възход под ръководството на Оле Гунар Солскяер, който подписа постоянен договор с тима.

Домакините обаче също не са изобщо за подценяване, тъй като правят изключително силен сезон и отборът се намира на 7-ото място в класирането, макар че неговите амбиции преди началото на сезона бяха просто да се спаси от изпадане.

Очаква се Раул Хименес да се завърнe на терена за "вълците", след като той и Дохърти получиха почивка от Нуно Еспирито Санто за мача срещу Бърнли през уикенда. Бенет също е на линия, след като изтърпя два мача наказание.

Марсиал и Лукаку имаха малки проблеми, но се очаква и двамата да бъдат на линия за днешната среща, за състава на гостите. 

Колкото и странно да звучи статистиката от последните 5 мача във всички турнири между тези два тима е с равни показатели и те са си разменили по две победи, а също така са записали и едно реми.

Нашата прогноза за изхода на този двубой обаче е успех с 2:0 за гостите.

Прогноза: Уулвс - Манчестър Юнайтед 0:2