Спечелената световна купа няма да задоволи Пол Погба, който иска още трофеи през сезона. Това обяви французинът, който игра силно и вкара дузпа, за да помогне на Манчестър Юнайтед да стартира с победа сезона във Висшата лига. 

„Световната титла не ми е достатъчна. Разбира се това е невероятен трофей и винаги ще помня преживяването, но искам още отличия. Не съм печелил Висшата лига, Шампионската лига и европейското първенство, така че има още много отличия, които искам“ заяви Погба след 2:1 над Лестър. 

„Световното първенство вече е в историята. Аз съм човек, който обича предизвикателствата и непрекъснато искам  да се развивам и да прогресирам. Трябва да работя усилено, за да се подобрявам още и още, тъй като все още съм твърде млад“ добави той. 

„Трябваше да започнем сезона с победа и го направихме. Очаквахме да бъде трудно, тъй като някои от нас, включително и аз, нямахме подготвителни мачове. Имаше умора, но важното бе, че спечелихме“ изтъкна Погба, който обясни и бавната си засилка със ситни крачки при дузпата. 

„Това е моят стил на изпълнение. Зная, че се бавя и това ядосва вратарите, но това е положението. Най-важното е, че топката влезе, защото ако бях пропуснал знаех какво ще чуя след това. Реших да изпълня, тъй като нямаме назначен изпълнител. Можех да оставя и на Алексис да бие. Най-важна е победата“.