Легендарният вратар на Манчестър Юнайтед Петер Шмайхел сподели, че мениджърът Жозе Моуриньо заслужава време и търпение. Бившият страж вижда в Специалния правилния човек за клуба и вярва, че португалецът е способен да изведе "червените дяволи" до титла. 

"Той е работил във велики клубове. Реал, Интер. Спечели Шампионска лига с Порто. Три титли с Челси. Той е постигнал толкова много във футбола.

Но Манчестър Юнайтед е друго ниво относно всичко останало заради прекаленото внимание, традиции и история. Това се усеща всеки ден. Ние всеки ден уважаваме своята история и много се гордеем с традициите.

През миналата година завършихме веднага след шампиона и след петото място година по-рано. Веднага попаднахме в Шампионската лига през тази година, а освен това спечелихме Лига Европа и два пъти се класирахме за финал в Купата на Англия. Това е забележително.

Да, ние се стремим към повече, но това са позитивни неща. Когато му дадем време и търпение, когато разберем, че това е период, в който е нужно да се развиваш, тогава можем да спечелим Висшата лига", каза Шмайхел.