Точката на "Стамфорд Бридж" винаги е добре дошла, но днес Юнайтед изпусна да спечели три, заяви мениджърът Жозе Моуриньо след равенството 2:2 между Челси и водения от него Манчестър Юнайтед.

"Точка на "Стамфорд Бридж" винаги е добро постижение, защото на всички отбори им е трудно да печелят тук. Но след този мач и начинът, по който той протече, за нас резултатът не е добър и е феноменален за тях. Играхме много добре. Всичките ни футболисти бяха на много високо ниво, особено през второто полувреме. Атакуващите показаха класа, а защитниците бяха солидни. Доволен съм от всички", каза той.

Преди мача Моуриньо обеща да не се радва лудо на гол в полза на Манчестър Юнайтед и след срещата говори по тази тема: "Не го направих, но и не получих обратно уважение. Това обаче е отвъд моите сили".

"Имам определено ниво на социална отговорност и днес го показах. Ще направя същото и в Порто, Мадрид и Милано. Винаги се старая да се държа подобаващо, но реакцията на феновете си зависи от самите тях", добави португалецът.