Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер бе изключително доволен от успеха с 2:0 над Челси и класирането на отбора за 1/4-финалите на ФА Къп.

Това бе прекрасна реакция от страна на "червените дяволи" след загубата със същия резултат от ПСЖ в първия 1/8-финал на Шампионската лига преди броени дни.

"Исках да видя добра реакция след загубата от ПСЖ и в крайна сметка всички я видяхме", обяви щастливият норвежец на пресконференцията след мача.

"Футболистите ми бяха брилянтни в тренировките през последните дни. Влязохме доста уверени в този мач и е радващо, че го спечелихме. Мисля, че вече сме намерили правилния баланс в състава. Мога да кажа, че момчетата ми бяха страхотни в този двубой".

"Трябва обаче да надграждаме и да ставаме все по-добри. През следващата седмица имаме мач с Ливърпул. Ще има здрава борба между нас, Челси и Арсенал за място в четворката. Ще се опитаме обаче да спечелим тази битка".

"Загубихме финала от Челси миналата година. Моят последен мач за Юнайтед също бе загубен финал срещу "сините" за ФА Къп. За последно ги бяхме били в този турнир преди 20 години. Искаме да стигнем до финала в тази надпревара и да се опитаме да я спечелим".

"Предстои ни тежък мач срещу Уулвс на 1/4-финалите, но определено и футболистите, и феновете, обичат гостуванията".