"Испанския Кариус" и "Давид Де Таиби" бяха две от най-милите обръщения към Давид Де Хеа в туитър след грешката на вратаря на Манчестър Юнайтед, довела до втория гол на Лионел Меси в полза на Барселона. Той извади топката още два пъти от мрежата си при загубата с 0:3 на "Камп Ноу", която изхвърли англичаните от Шампионската лига.

Подигравките с Де Хея започнаха моментално след гола на Меси, като някои туитър потребители побързаха да го нарекат "Испанския Кариус", спомняйки си за трагичното представяне на вратаря на Ливърпул в миналогодишния финал. Други пък написаха под снимка на Кариус: "Новият треньор на вратарите в Юнайтед".

"Оле Гунар Солскяер говори толкова много напоследък за 1999-а година, че Де Хеа също искаше да се включи. Вместо да го направи като Шмайхел през април обаче, той го направи като Таиби през септември", написа спортният журналист Даниел Стори.

Той визираше грандиозната издънка на бившия италиански вратар на Юнайтед срещу Саутхемптън в сезона след требъла. Масимо Таиби, който Алекс Фъргюсън привлече за заместник на Шмайхел, трябваше да улови лек удар от далечно разстояние на Мат Льо Тисие от Саутхемптън, но вместо това топката мина между краката му и това промени неговия живот.

"Давид Де Таиби", написа спортният репортер Амитей Уайнхаус. "Ех, Дейв, случва се и на най-добрите от нас", подкрепи го стражът на Уотфорд - Бен Фостър.