Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е бил спазарен за Пари Сен Жермен малко преди затварянето на трансферния прозорец, но оставането на Неймар в Париж е осуетило трансфера. Това твърди „Калчомеркато“. 

Според информацията французинът се е разбрал да получава огромна заплата от около 500 000 евро на седмица, което е почти два пъти повече от парите, които взима сега при Червените дяволи. 

Френският шампион е бил готов да вложи голяма част от получените пари за бразилския нападател в Погба, но в крайна сметка от Барселона отказаха да изпълнят условията. 

Това довело и до оставането на Погба в Юнайтед, след като Оле Гунар Солскяер е бил готов да се раздели с футболиста, при положение, че с трансферната сума от него е щял да доведе още класни играчи на „Олд Трафорд“. 

Със сигурност обаче слуховете за раздяла на халфа с англичаните ще продължат, след като той бе спряган и за Реал Мадрид, а и представянето му продължава да бъде доста колебливо, откакто се върна на „Олд Трафорд“ през 2016-а.