Норич - Манчестър Юнайтед, двубой от 19-ия кръг на английската Висша лига, стадион "Кароу Роуд", 17:00 часа българско време.

Групата на Ман Юнайтед за мача:

Вратари: Линдегард, Де Хеа

Защитници: Смолинг, Фърдинанд, Евънс, Евра, Видич, Фабио

Полузащитници: Флетчър, Карик, Клевърли, Гигс, Андерсон, Йънг, Заха, Янузай, Кагава

Нападатели: Уелбек, Ернандес, Руни

Контузени: Ван Перси, Джоунс, Фелаини, Нани, Рафаел
Наказани: Валенсия

Прогноза на Gol.bg:
Гостите са абсолютни фаворити за победата в този сблъсък, макар че може да се каже съвсем спокойно, че Манчестър Юнайтед има голяма вероятност да изпита сериозни трудности.

Отборът извади голям късмет в последния си мач от Висшата лига срещу Хъл, след като обърна резултата от 0:2 до 3:2, а "Тигрите" пропиляха страхотни възможности да се доберат поне до точка.

Мениджърът на гостите Дейвид Мойс има доста кадрови проблеми. Той няма да може да разчита на контузените Ван Перси, Джоунс, Фелаини, Нани и Рафаел, както и на наказания Валенсия. Карик пък е под въпрос и ще трябва да премине късен фитнес тест.

Юнайтед има 4 победи над този противник в последните 5 мача между двата тима, като отборът допусна и една загуба в тези срещи.

Това стана на "Кароу Роуд" преди година, когато "Канарчетата" изненадващо победиха своя противник с минималното 1:0.

Домакините също имат своите кадрови проблеми и ще бъдат без Пилкингтън, Тетей и Бенет за тази среща, а освен това Хоусън е под сериозна въпросителна.

Норич се намира в доста деликатна ситуация и отборът е записал едва една победа за последните си 5 мача от Висшата лига.

Манчестър Юнайтед пък постепенно успя да навлезе във форма и тимът е в серия от 5 поредни победи в последните си 5 мача във всички турнири.

Въпреки възхода си обаче отборът на Дейвид Мойс все още е на 7-ото място в класирането. Нашата прогноза за този мач е успех за гостите с два чисти гола.

Резултат: Норич - Манчестър Юнайтед 0:2