Бившият капитан на България Димитър Бербатов даде съвет на Хари Кейн какво да прави занапред, визирайки интереса на Манчестър Юнайтед към него.

Голаджията на Тотнъм се намира в същото положение, в което беше самият Бербатов през 2008 година, когато напусна "шпорите" заради "червените дяволи".

"Последната стъпка за мен беше да премина в Манчестър Юнайтед. Знаех, че ще разочаровам хората, най-вече феновете на Тотнъм. Но аз следвах своя път", коментира Митко пред Би Би Си.

"Знаех, че навярно нямаше да получа втори шанс, ако се бях отказал. Във футбола е така. Понякога трябва да вземеш важни и трудни решения."

"Сега в абсолютно същата ситуация се намира Хари Кейн. Той започва да си задава въпроси и навярно е затормозен психически. Същото беше с Кристиан Ериксен, който мислено беше на друго място."

"Кейн е в същото положение. Ако слуховете са верни, всичко е в главата му, на 100%. Липсата на трофеи е големият проблем за играчи като Кейн."

"Той няма да става по-млад. Иска да се обърне назад и да види, че е спечелил трофеи. Дори на хартия Тотнъм да има по-добри играчи от Манчестър Юнайтед, те пак излизат със страх", завърши Бербатов.