Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че е време Червените дяволи вече да започнат да печелят титли и купи, за да може отборът да развие още повече манталитет на победител. 

Вчера Юнайтед стигна за 30-и път в историята си до полуфиналите за ФА Къп, след труден триумф с 2:1 след продължения срещу Норич. Хари Магуайър вкара важния победен гол в 118-ата минута на „Кароу Роуд”. 

„Класирахме се за полуфиналите и това ни радва много. Миналата година загубихме от Уулвс на 1/4финала. Сега направихме крачка напред и ще бъдем на „Уембли”. За този отбор е много важно да спечели първо отличие, защото това ще помогне да се развие култура да побеждаваш. Това обаче може да стане само с победи и отличия” заяви норвежецът, като похвали и героя Магуайър. 

„Хари е страхотен, още от идването му в клуба. Лидерските му качества се виждат и това ни помага много. В този мач мисля, че той спечели всяко единоборство, както във въздуха, така и на земята и съм много радостен, че вкара важния гол, особено след като демонстрира усет в наказателното поле” добави той, но не пропусна и приноса на Игало, вкарал другото попадение. 

„Одион знае, колко високо го ценим. Той е отличен реализатор, но и нападател, който може да пази топката. Силната му игра ни дава възможност да правим ротации и това е прекрасно” каза още Оле.