Президентът на БФС Борислав Михайлов защити сина си Николай след завръщането на националния ни тим в София.

Както е известно, Ники Михайлов допусна груба грешка при първия гол във вратата си снощи, а България допусна поражение с 1:2 от Норвегия в европейска квалификация.

"Не е приятно да загубим две срещи поред, но не нападайте момчетата. Пазете ги, защото нямаме кой знае какъв избор", започна Боби.

"Истината е, че нямаме кой знае каква класа. Моята работа е да създам условия на отбора. Ние имаме отлични такива, те са като на германския национален отбор. Факт е, че звездите в отбора не са във форма. Всички имат желание, но не са във форма."

"Не мога сам да кажа за треньора. Ще направим Изпълком и там колегите ще си кажат мнението. Има и отговорник за националните отбори, аз не мога да върша всичко."

"Ники Михайлов е голям вратар. Ако някой каже, че е направил слаб мач, значи не разбира от вратарство. Има и други национални отбори, в които се случва да играят резерви. Не смятам да правя спортно-технически анализ", добави Михайлов-старши.

Членът на Изпълкома Йордан Лечков добави: "Ако искате имена, ще ви ги кажа. Говоря за звездите в отбора - Ивелин Попов, Станислав Манолев и Георги Миланов".

"От много години в националния отбор звездите не играят на очакваното ниво. Нека не се връщаме в миналото. Аз не мога да взема решение за Любо Пенев, ще има изпълком. Не съм оптимист за класирането ни, какъвто бях досега."

"Не ме карайте да правя разбор, това е работа на треньора. Питайте го него. Играхме слабо. Когато футболистите играят слабо, отговорността е на треньора", допълни Лечков.