В мига, в който Рейчъл Стълман бе обявена от организаторите на Sofia Open 2019 за посланик на българския турнира в Америка, тя прикова вниманието на родните фенове на аристократичния спорт.
 
„Меридиан мач" се свърза с апетитната брюнетка, която отвъд океана има статута не просто на супер звезда, а на секссимвол на тениса. И не само това.
 
Пред медията красавицата се обясни и в любов към бойкотиращия България тенисист Григор Димитров.
 
„Обичам Григор!", сподели кратко Стълман.
 
„Бях на конференцията на Асоциацията на тенис индустрията в Орландо, Флорида. Знаковото е, че точно там се намира централата на американската федерация по тенис. Не можете да си представите колко много американци се вълнуват от Sofia Open и как обичат България", сподели Рейчъл след участието си в събитието, което отрази и на страницата си в социалната мрежа Фейсбук.

Очевидно обичта и към Григор Димитров и България са неразривно свързани. Това няма как да не ни радва, защото Рейчъл е една от най-влиятелните личности и в световния тенис. Фурията от Сейнт Луис е практикувала спорта професионално, а освен това има сертификати за тенис експерт, фитнес специалист и мотивационен треньор.
 
Перфектната й визия я прави желаното красиво лице на редица спортни прояви, една от които за наше щастие се оказа Sofia Open. Този уикенд тя ще бъде на Супербоул - големият финал в американския футбол и едно от най-гледаните спортни събития в света.
 
В нощта на неделя срещу понеделник по българско време на „Мерцедес Бенц Стейдиъм" в Атланта, Джорджия, един срещу друг ще се изправят Ню Инглънд Пейтриътс начело с легендарния съпруг на супермодела Жизел Бюндхен – Том Брейди и Лос Анджелис Рамс.

В рамките на уикенда в Атланта, наситен от различни прояви, тя ще присъства на мача на ветераните като лице на благотворителната фондация Heroes Sports (Спортни герои). А след това се открива пътят към София.