Франция - Колумбия, приятелска футболна среща, стадион "Стад дьо Франс", начало: 22:00 часа българско време.

Вероятни състави:

Франция: Лори, Сидибе, Варан, Юмтити, Дин, Канте, Матюиди, Лемар, Мбапе, Гризман, Жиру

Колумбия: Оспина, Ариас, Запата, Д. Санчес, Фабра, Урибе, К. Санчес, Агилар, Муриел, Родригес, Фалкао

Прогноза на Gol.bg:

Франция записа 2 контроли след края на квалификациите, в които спечели без особени затруднения своята група. "Петлите" регистрираха успех с 2:0 над Уелс в приятелски мач, след което завършиха 2:2 с Германия.

Голяма част от френските футболисти се оплакват от различни травми. Състезателите са застрашени да пропуснат контролата с Колумбия. Става дума за полузащитниците на Манчестър Юнайтед - Пол Погба и Антони Марсиал, както и за лидера на Марсилия Флориан Товен.

Щабът на френския тим следи и за здравословното състояние на полузащитника на Байерн Мюнхен Корентин Толисо и защитника на Арсенал - Лоран Кошчелни. След проверката с Колумбия,  французите ще се изправят срещу Русия, в Санкт Петербург.

Колумбия не завърши убедително световните квалификации в своята зона, но все пак успя да завърши на последното място, което осигурява директна квота за финалите. 

В два приятелски мача Колумбия записа загуба с 2:1 срещу Южна Корея и победа с 4:0 над Китай. Куадрадо и Кардона са контузени и ще пропуснат тази среща.
През 2003 година двата тима бяха в една и съща група за Купата на Конфедерациите, като тогава Франция надделя с 1-0. Със същия резултат "петлите" спечелиха и в другия си мач срещу Колумбия, който бе приятелски през 2008 година.

Прогноза: Франция - Колумбия 1:1