Йънг Бойс - Манчестър Юнайтед, двубой от Група Н на Шампионската лига, стадион: "Щад де Суис", начало: 22:00 часа българско време.

Групата на Юнайтед: Де Хея, Ромеро, Грант, Йънг, Смолинг, Шоу, Дало, Баий, Дармиан, Линдельоф, Погба, Фелайни, Мата, Ерера, Перейра, Фред, МакТомани, Матич, Лукаку, Марсиал, Рашфорд, Санчес

Прогноза на Gol.bg:

"Червените дяволи" видимо са класа над домакините, но все пак не трябва да се подценяват швейцарците, имайки предвид лошите резултати, които Юнайтед има на чужд терен. 

Интересното е, че при последните три гостувания на футболистите на мениджъра Жозе моуриньо в Шампионска лига, са завършили без да има отбелязан гол и в двете врати.

Все пак Юнайтед загуби само 3 от последните си 20 мача в Европа. При 13 победи и 4 равни тимът е в голяма степен сигурен за победата си, но подценяването може да е фактор за гостите.

Контузени са Маркос Рохо, Фил Джоунс и Андер Ерера, а Диого Далот е под въпрос след като не се е появявал през сезона след травма. Маркъс Рашфорд пък има наказание от 3 срещи в английската Висша лига, но тук е свободен за игра в атака. Хуан Мата не е играл в нито една от последните 3 мача на тима, което може да означава възможност за него тук.

Иначе домакините нямат загуба от началото на сезона и се намират необезпокоявани на върха в класирането на швейцарското първенство. Швейцарците обаче не са толкова добре извън страната си. В последните 10 европейски двубоя тимът постигна само 2 победи при 4 загуби и 4 равенства на сметката си.

Поставени под въпрос за срещата са Педро Тейшейра, Сандро Лаупър, Грегори Вютрих и Джордан Лотомба.

Прогноза: Йънг Бойс - Манчестър Юнайтед 1:2

Участвайте в играта ни с прогнози в Шампионска лига и печелете награди!