ЦСКА – Етър, среща от Първа лига на България, стадион "Българска армия", начало 20.00 часа.

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 6 победи, 1 равенство и 3 загуби. От тях 3 победи и 1 загуба в последните 4 домакинства.

Последните 10 срещи на Етър във всички турнири: Общо 4 победи, 3 равенства и 3 загуби. От тях 3 победи, 1 равенство и 2 загуби в последните 6 гостувания.

В последните 4 директни срещи домакините имат 3 победи, гостите нямат победа и 1 път са завършили наравно. На домашния терен на ЦСКА София имат изиграни 2 срещи, като домакините имат 2 победи, гостите нямат победа и нямат равен мач.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

Вероятни състави:

ЦСКА: Черниаускас, Секулич, Чорбаджийски, Бодуров, Лясков, Бикел, Пинто, Десподов, Тиаго, Джеси, Мауридес.

Етър: Иванов, Атанасов, Сърмов, Артюнин, Василев, Мане, Руменов, Почански, Батрович, Младенов, Боджадж.

ПРОГНОЗА: ЦСКА излиза само и единствено за победата срещу Етър и всичко друго освен домакински три точки ще се счита за супер изненада.

Тимът на Ел Маестро се нуждае от задължителен успех, който ще го изравни с Левски на второто място в класирането. В момента ЦСКА е с 25 точки, "сините" са с 28, а Лудогорец е с 29 пункта.

Срещата се чака с огромно нетърпение от армейските фенове, които се заканиха да напълнят "Армията", след като Гриша Ганчев плати 8 млн. лева за емблемата на автентичния ЦСКА.

Червените са истински господари при домакинските си мачове на "Българска армия", като от началото на сезона имат 5 победи за първенство и 2 в Лига Европа. Аут от срещата е Али Соу, а трайно контузени са Жеферсон, Енрике, Стойчо Атанасов и Валентин Антов.

Етър прави приличен сезон до момента и може да поднесе изненадата днес. През изминалия сезон "виолетовите" измъчиха ЦСКА в София и загубиха в края на мача.

Сега Краси Балъков се надява да открадне поне точка от червените. Водещите световни букмейкъри дават предимство изцяло на ЦСКА. Ние също ще прогнозираме лесна победа за червените.

Резултат: ЦСКА - Етър 3:1