Астън Вила - Манчестър Сити, среща от 7-ия кръг на Висшата лига, стадион "Вила Парк", Бирмингам, 19:30 часа българско време.

Групата на Манчестър Сити за мача:

Вратари: Харт, Кабайеро

Защитници: Саня, Компани, Демикелис, Настасич, Мангала, Боята, Клиши, Коларов, Сабалета

Полузащитници: Синклер, Милнър, Навас, Туре, Лампард, Фернандиньо, Силва, Фернандо

Нападатели: Йоветич, Джеко, Агуеро

Контузени: Насри

Наказани: няма

Прогноза на Gol.bg:
Манчестър Сити е фаворит за тази среща, но със сигурност задачата на "Гражданите" няма да бъде никак лека, тъй като Астън Вила е корав тим, който може да изненада всеки.

И в двата отбора има много добри новини около възстановяващите се контузени играчи. За домакините след много дълго отсъствие на терена ще се завърне голямата голова машина Бентеке, който попадна в групата за мача.

За гостите пък в групата се завръща Фернандо, който страдаше от контузия. Единственият отсъстващ в състава на "Гражданите" е Насри, докато домакините ще бъдат без Козак.

Астън Вила започна обнадеждаващо сезона, но в последните кръгове отборът не се представя на особено добро ниво,

"Виланите" са записали 2 победи и 3 загуби за последните 5 мача от всички турнири докато Сити също има само 2 победи за същия брой срещи и определено гостите не се намират в оптимална форма.

Статистиката между двата тима в последните пет мача обаче е почти равностойна, тъй като Сити е постигнал три победи над противника, а бирмингамци са постигнали две.

Като цяло нашата прогноза за този мач е оспорван двубой и успех с 3:1 за гостите.

Резултат: Астън Вила - Манчестър Сити 1:3