ЦСКА - Лудогорец, двубой от "А" група, стадион "Българска армия", 17:30 часа.

Вероятни състави:

ЦСКА: Томас Черни; Апостол Попов, Валентин Илиев, Джаксън Менди, Фо-Поре; Тодор Янчев, Ивайло Чочев; Марсиньо, Емил Гъргоров, Милисавлевич; Бруно Морейра

ЛУДОГОРЕЦ: Владо Стоянов; Йордан Минев, Александър Барт, Козмин Моци, Кайсара; Светослав Дяков, Христо Златински; Иван Стоянов; Марселиньо, Мисиджан; Безяк

Прогноза на Gol.bg: Троен мач. Каквато и категорична прогноза да се даде за тази среща ще е несериозно. В началото на сезона ЦСКА загуби с 0:3 в Разград, но сега отборът на Стойчо Младенов е значително по-боеспособен.

Наставникът на "армейците" е наказан и няма да може да води тима от пейката. Същото споходи и Анатоли Нанков, който е първи помощник на Стойчо и така ЦСКА ще бъде воден от треньорът на вратарите Илиян Василев, както и от Стойчо Младенов-младши.

"Червените" стартираха много слабо първенството, впоследствие записаха няколко поредни победи, включително и над Левски, за да дойдат двете поражения от Локомотив Пловдив и Черно море в последните три кръга на първенството.

Лудогорец пък няма да са напълно възстановени след мача, който изиграха от Лига Европа в четвъртък, след който си осигуриха излизане от групата си. ЦСКА обаче е впечатляващ домакин.

Армейците са изиграли до този момент 8 срещи в Борисовата градина, като нямат загуба и дори не са допуснали гол. Червените в момента са на трето място в класирането и трябва задължително да победят разградчани, ако искат да останат в борбата за титлата.

Лудогорец е лидер и при успех ще се отдалечат от ЦСКА с единадесет точки. До момента ЦСКА има една единствена победа срещу Лудогорец. Тя беше в Разград през миналия сезон.

Тогава "армейците" спечелиха с 2:1 в 1/16-финалите от турнира за Купата на България и въпреки загубата с 0:1 на реванша, продължиха напред.

Сега червените ще хвърлят всичко за трите точки и най-вероятно ще си ги вземат макар и с минимална победа. ЦСКА си е ЦСКА и ще заложим за успех на домакините.

Резултат: ЦСКА - Лудогорец 1:0