Жозе Моуриньо чака обаждане от президента на Реал Мадрид Флорентино Перес и поради тази причина не поема друг отбор, пише електронното издание Goal.com в ексклузивен материал.

Медията разполага с вътрешна информация, че Специалния е отказал официални оферти от Бенфика, Милан, Монако, Лил и Шалке през лятото, тъй като се надява отново да поеме "белия балет".

Португалецът беше начело на Реал от 2010 до 2013 година, но напусна клуба тихомълком, след като влоши отношенията си с голяма част от звездите на тима.

Жозе вече е готов да запише втора глава от кариерата си в Мадрид и не вижда по-добра опция пред себе си, след като беше уволнен от Манчестър Юнайтед в края на миналата година.

В момента ибериецът се изживява като анализатор на футболни мачове, но определено изпитва глад отново да седне на треньорската скамейка. ПСЖ, Ювентус и Байерн Мюнхен са били другите клубове, от които Моуриньо е чакал обаждане. Такова обаче така и не дошло през лятото.

Надеждата на португалеца за завръщане в Мадрид започна да се изпарява, защото Реал се стабилизира и дори води в класирането в Ла Лига. 

Така тежката загуба на отбора с 0:3 от ПСЖ в Париж навярно ще се окаже само една грешна стъпка, а не тенденция. И Моуриньо ще бъде принуден да чака поне до зимата, за да рестартира кариерата си. Но не в Мадрид.