Пред вас се намира уникален експонат – фланелка с подписите на всички действащи футболисти на Реал Мадрид.  

От днес (09.03) той ще бъде изнесен в специален сайт – www.fanclubrealmadrid-bulgaria.com, където всеки може да го разгледа. Желаещите имат възможността да се включат в търг, организиран за фланелката, като всички средства от него ще отидат за Иван Тодоров. 

Това е началото на редица търгове за различни артикули (свързани с Реал Мадрид), които ще бъдат изнасяни в сайта. Средствата от тях ще бъдат превеждани в сметката на Ванката, който в момента е на лечение в Китай, за което са му необходими 47 000 долара. 

Така интересуващите се могат да видят и наддават освен за емоционалната фланелка, и за медал от финала на Шампионската Лига в Киев, както и топка с автографи от същата среща. 

Сред експонатите ще има емблематични шалове, официален сувенирен химикал от мача Реал Мадрид - Брюж от Шампионската лига и много други ценни артикули.

Всеки, който има желание да се включи и да дари даден негов артикул на „кралете“, може да се свърже с организаторите на страницата във Фейсбук – „Официален Фен Клуб Реал Мадрид - България“. 

Повече за историята на Иван Тодоров пък може да видите в репортажа по-долу: https://www.bgonair.bg/a/7-sport/187911-kogato-futbolat-vdahva-sila-za-nov-zhivot

Призивът на организаторите е с дружни усилия всички ние да покажем, че футболът е събирателна сила за хора с различни цветове на фланелките, но с огромни сърца!