"Днешната тема е малко по-различна от обичайните. Ще говорим за звездните двойки в спорта през 2018 г. и няма как да не започнем с Григор Димитров и Никол Шерцингер". Това заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в ефира на "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria с водещ Христо Николов.

"У нас безспорно това е двойката, която се радва на най-голям интерес. Всяка тяхна стъпка се следи под лупа, където почиват, какво правят. През изминалите 12 месеца имаше информации за сватба, раздяла, Люси Хамилтън искал да си връща певицата, но Гришо и Никол продължават да за заедно", добави гостът.

Бившата половинка на тенисист №1 на България – Мария Шарапова, най-накрая е превъзмогнала Димитров. "През 2018 г. руската красавица потвърди връзката си с милионера Александър Джилкс и отново има човек до себе си", каза Коларов. 

Сред значимите двойки са още Валери Божинов и сръбският модел Биляна Дол. "Българинът е преследвал дамата цели 8 месеца и накрая усилията му се увенчали с успех. Сега Биляна е с него във Враца, обявен от нападателя за българския Ню Йорк. Божинов може да се завърне в Левски и Дол със сигурност ще се премести и в София", отбеляза гостът.

Той каза още, че през 2018 г. звездната българска шахматна двойка Иван Чепаринов и Антоанета Стефанова се сдоби с първото си дете. То носи името Мелисандра и изборът е вдъхновен от хитовия сериал "Игра на тронове", където Мелисандра е главен герой.

"В световен мащаб новата футболна звезда Килиан Мбапе се хвана с мис Франция 2017 Алисия Айли и мнозина ги определят за перфектната двойка. За жалост през годината имаше и раздели. Легендарният боксьор Владимир Кличко вече не е с актрисата Хейдън Пенетиър. Семейството на Кристиано Роналдо пък го последва в Торино след трансфера на звездата в Ювентус", каза още гостът.