Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино сподели, че не може да обясни пасивността на лондончани на трансферния пазар. До края на трансферния прозорец в Англия остава по-малко от седмица, а "шпорите" не са купили нито един футболист.

"Ние провеждаме активна работа относно трансфери на футболисти, но имам усещането, че днес е първият ден от трансферния прозорец. Все още няма придобивки.

Мисля, че не аз трябва да обясня причините за тази ситуация. Разбира се, всеки е в очакване на това, че мениджърът трябва да даде отговори на тези въпроси. Но поради различни причини, за нас е  трудно да закупим един или друг играч.

Но все пак нещо може да се промени до края. Да, сега не мога да се определя като спокоен. Но аз съм мениджър, така че трябва да бъда притеснен. В същото време трябва да вярвам на моите играчи и да им се доверявам.

Ако не можем да купим някой, както постъпват нашите конкуренти, тогава ще бъде необходимо да проявим повече творчество, нужно е да използваме  помощта на повече млади играчи", каза Почетино.