Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс призна, че отборът му изпитва голям респект към испанския Реал Сосиедад и подчерта, че "Червените дяволи" трябва да покажат хубав футбол, за да могат да стигнат до победата при днешното си гостуване на "Аноета".

"Чувствам, че вече играем по-добре, а освен това постигнахме някои добри резултати. Надявам се серията ни от победи да продължи", заяви Мойс на пресконференцията преди мача.

"Изпитваме голям респект към Реал Сосиедад. Трябва да играем добре на "Аноета", за да стигнем до победата и да съберем 10 точки в актива си".

"Намираме се в добра позиция, в нашата група, и трябва да я поддържаме. Мисля, че нашите опитни футболисти вече са показали, че сме свикнали с мачовете от Шампионската лига и това е показно. Надявам се да продължаваме в същия дух".

Шотландецът не пропусна да коментира и инцидента в срещата срещу Фулъм в която бранителят на лондончани Саша Ритер умишлено настъпи младия талант на клуба Аднан Янузай.

"С него вече разговаряхме за това. Аднан го бият редовнo по краката, по време на тренировките, но той става и продължава. Учи се на професионализъм от най-високо ниво".

"Просто трябва да се вгледа в Лионел Меси, който вероятно получава най-много удари по краката от всички футболисти на света. Не сравнявам Аднан с Меси, но просто се надявам, че той ще продължава да се изправя след всеки удар", завърши мениджърът на Юнайтед.