Треньорът на Наполи Маурисио Сари бе доста разочарован след загубата с 1:3 от Реал Мадрид в реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига.


Неговият тим стартира мача много силно и поведе в резултата, а според опитния специалист отборът му е имал реален шанс да елиминира противника, тъй като е доминирал в по-голямата част от срещата.

"За съжаление отпаднахме. Видяхте просто какви играчи има противника. Рамос показа за пореден път каква голяма класата, просто е на световно ниво. Един от най-добрите. За наше съжаление той бе брилянтен и помогна на Реал да ни обърне и да спечели мача", обяви той на пресконференцията след срещата.

"Според мен в 55 минути от времето ние играхме много добре и успяхме да доминираме. За да победиш такива отбори обаче трябва или да си на топ ниво през целия мач, или да се стремиш да ги държиш далече от вратата си. След като противникът ни обърна и ни вкара първите два гола, тогава за нас всичко вече беше загубено. Бе невъзможно да продължим напред. След това Реал ни отбеляза и трети гол, но вече нищо нямаше значение".

"Имаме усещането, че не бяхме толкова далече от това да продължим напред, тъй като в голяма част от времето ние доминирахме над най-добрия отбор в света. Очевидно обаче нещо ни липсва щом отпадаме. Трябва да наблегнем на физиката в подобни мачове, за да можем да се конкурираме успешно с най-добрите".

"Отборът ни е млад, но бъдещето пред нас е светло", завърши специалистът.