Бившият защитник на Левски и национал на България Николай Илиев оплю сериозно бившите си съотборници Йордан Лечков и Емил Костадинов, които в момента са в Изпълкома на БФС.

Както е известно, Илиев влиза в екипа на Любо Пенев, който ще се опита да детронира Боби Михайлов от шефското място във футболната ни централа.

“Когато слушах Данчо Лечков онзи ден да разказва как не може да накара децата да спортуват, се разстроих, просълзих се. Представете си колко труд и усилия са вложили, колко безсънни нощи са имали настоящите ръководители и в крайна сметка резултатите им са нулеви. Боли ме, че тези техни усилия няма да бъдат видени и оценени от хората”, заяви Илиев

“Обръщам се към Данчо Лечков и Емо Костадинов. Няма как да накарате децата да спортуват, ако по 10-20-30 часа в годината работите. Няма как да накарате децата да спортуват, ако нямате желание, воля, концепция и не подхождате сериозно. Няма как да накарате децата да спортуват, ако гледате само личните си интереси в БФС”.

“Не се притеснявайте, не се страхувайте, че ви заплашват. Подходете професионално и отговорно, защото от вашето гласуване зависи бъдещето на българския футбол, бъдещето на нашите, на вашите деца и на децата на България”, завърши спряганият за вицепрезидент в кабинета на Пенев бивш защитник на Левски.