Аутсайдерът Дижон хвърли бомбата във френския елит, след като сензационно удари Пари Сен Жермен с 2:1 в първия мач от 12-ия кръг на френската Лига 1. 

Горчиците, както са известни домакините, имаха само 9 точки на сметката си, започнаха силно и още в първите 15 минути отправиха 3 удара към Кейлор Навас. 

Вероятно парижани ги бяха подценили, което също изигра роля, макар че гостите поведоха в 19-ата минута, когато Ди Мария изведе Мбапе и младата звезда не пропусна да реализира с удар с външната част на обувката. 

Шуиер успя да изравни за Дижон в добавеното време на първата част след добавка, което даде надежди на домакините и след паузата те стигнаха и до победен гол. 

Попадението падна скоро след подновяването на играта, когато Кадис успя да се пребори с Маркиньос, Гей и Паредес, след което преодоля Навас с нисък удар и направи 2:1. 

До края парижани така и не успяха да изравнят и допуснаха трето поражение за сезона, но продължават да имат комфортен аванс, тъй като са с 27 точки, с 8 пред Нант, който играе с Бордо. Дижон пък е с 12 точки.