Реал Мадрид - Бетис, двубой от 12-ия кръг на испанската Ла Лига, стадион: "Сантиаго Бернабеу", начало: 22:00 часа българско време.

Групата на Реал Мадрид: Куртоа, Ареола, Алтуб, Карвахал, Милитао, Рамос, Варан, Марсело, Менди, Кроос, Модрич, Каземиро, Валверде, Иско, Азар, Бензема, Винисиус, Родриго

Групата на Бетис:

Прогноза на Gol.bg:

Само преди няколко дни на Реал Мадрид постигна убедителна победа на "Сантиаго Бернабеу" с 5:0 срещу Леганес и през уикенда отново ще се стреми да зарадва своите фенове. 

"Белият балет" заема второто място във временното класиране с актив от 21 точки, като е с 1 по-малко от лидера Барселона. Мадридчани спечелиха 3 от изминалите си 5 срещи в първенството. 

Футболистите на треньора на Зинедин Зидан са в серия от 4 поредни победи на собствен терен в Ла Лига, така че ще се стреми към нов успех срещу Бетис, за да продължи преследването на кръвния враг Барселона.

С контузии са Марко Асенсио, Начо Фернандес и Гарет Бейл, докато Хамес Родригес е в почивка по бащинство. Алваро Одриосола се завръща след наказание и ще може да играе. 

Бетис се намира на 16 място в класирането в Ла Лига с актив от 12 точки с 3 победи, 3 равенства и 5 загуби. Любопитна статистика показва, че гостите измъкват максимума от положенията, които създават.

От началото на сезона Бетис е вкарал общо 14 гола и е допуснал 21. Тимът определено не се намира в добра форма. Все пак в предишният кръг Бетис победи Селта с 2:1 и ще се опита отново да зарадва своите привърженици. Контузени в тима са Уилям Карвальо, Хуанми, Мартин и Гарсия.

Прогноза: Реал Мадрид - Бетис 3:1