Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан остана доволен от минималната победа над Хетафе с 1:0, но подчерта, че все още нищо не е решено в битката за титлата в Ла Лига.

"Белия балет" вече е с преднина от 4 точки пред Барселона, но специалистът е категоричен, че мадридчани трябва да останат концентрирани. Зидан коментира и появилите се слухове за евентуалното напускане на суперзвездата Лионел Меси от състава на каталунците.

"Спечелихме много важни три точки. Трябваше да спечелим, да, но за нас нищо не се променя. Остават ни още 5 финала. Все още нищо не сме спечелили, знам какво е и докато не стигнем докрая, няма да казваме нищо.

Трябва да продължим да работим. Много сме щастлив, горд съм с отбора. Футбол на всеки три дни е нещо ново. Страдахме много в този двубой, както и онзи ден срещу Еспаньол.

Играхме срещу отборите в дъното на класирането, но те винаги правят срещите трудни за нас. Без да страдаме не можем да спечелим нищо.

Не знам какво ще се случи с Меси. Той е в това първенство и ние искаме най-доброто тук. Какво ще се случи, не знам", каза Зидан.