Суперзвездата на Ливърпул Мохамед Салах отказа да коментира ситуацията с новия си договор в навечерието на изключително важния сблъсък срещу Манчестър Сити в неделя. 

Нападателят е обвързан с Червените до лятото на 2023-а и клубът естествено иска да го задържи ако не до края на кариерата му, то със сигурност за най-добрите му години, но на този етап не е постигнат пробив при преговорите. 

„На този етап не бих могъл да кажа кой знае какво, но мога да изтъкна, че има много неща, които хората не знаят. Не мога обаче да бъда егоист и да коментирам собствената си ситуация. Сега е най-важният  период за отбора през сезона, така че е необходимо да се концентрираме върху това, което предстои, тъй като то е най-важното” заяви Салах пред „Скай Спортс”. 

„Единствено това мога да споделя. Да се надяваме, че ще бъдем по-големи оптимисти и да видим какво ще се случи. Не мога да кажа, че договорът ще бъде факт или пък не. Ситуацията е наистина чувствителна. Отборът има нужда от победи, така че не е момента да говоря за договора си. Фокусиран съм върху отбола. Това е” добави нападателят. 

„Не мисля обаче, че неяснотата около бъдещето ми влияе на представянето ми. Зная какво се изисква от мен и знам какво правя, така че не съм притеснен. Най-важно е отборното представяне и трофеите, които можем да спечелим” категоричен бе Мо.