Кампанията с членските карти ще се окаже основното перо за Левски в търсенето на свежи средства.  Причината за това е, че плановете на ръководството на тима на този етап търпят сериозен провал. 

На „Герена“ очакваха, че ще осъществят спасителна продажба в началото на септември, пише „Мач Телеграф“. На този етап обаче „сините“ не са получили нито една оферта за звездите си, която да си заслужава. 

Това важи най-вече карето Станислав Иванов, Найджьл Робърта, Паулиньо и Стайн Спиерингс, а сериозни пари не се чакат и от Холмар Ейолфсон заради процент, който трябва да получи Макаби Хайфа.

Стаси бе спряган за Португалия, но на този етап няма нищо сериозно нито от Спортинг, нито от Файрензе. 

Нещата около Паулиньо и Робърта също циклят. Стайн Спиерингс пък едва ли ще премине в Твенте, каквато възможност се появи преди два дни. 

„Той има договор за 3 години и ни искат сериозни пари, които не можем да си позволим“, обявиха от бившия тим на Николай Михайлов. Левски взе Стайн за 500 000 евро от Валвайк, но сега не може да избие и половината.

„Сините“ са потърсили помощ от почти всички родни мениджъри, но те са били категорични, че трудно може да им помогнат заради стагнацията на пазара в момента.