Президентът на Славия Венцеслав Стефанов беше бесен след загубата с 0:2 от ЦСКА на стадион "Българска армия". Босът на "белите" изригна срещу главния съдия на срещата Волен Чинков и заяви, че го е срам и се радвам, че вече не е в Изпълкома на БФС.

"Гледах мача, вие гледахте ли го? Искам да попитам този Кашай, Касай, Масай, кьорав ли е? Може ли топката да се върне от защитник на ЦСКА и да дадат засада? Къде го има това? В кой правилник? Казвам ви - няма да се спра, докато некадърници като Чинковци, Минковци и Сватби не ги изхвърлят от българския футбол! Стига глупости! Това е пълна п******тия! Никога не съм очаквал такова нещо. Срам ме е, че съм бил в Изпълкома! Срам ме е, ако не се вземат мерки. Ако тези хора не се изхвърлят от съдийството, ще намерим начин да се оправим".

"Виждате, че се стараем с футболни средства да направим нещо в Славия, те се чудят как да ти отрежат главата. Бамба за колко картона беше, скача върху наши футболисти, рита и никой не дава нищо - един картон няма. Мачкаха Галин Иванов, стъпваха върху него, грозна работа! Отвратен съм! Убеден бях, че ще има издевателства, но не очаквах да е такъв тежък караминьол. Това е ограбване и ако Боби не се вразуми и не направи нещо…".

"Естествено, че ЦСКА има пръст за днешния мач, кой да има пръст? Турицов му откъсва главата на нашия, фаулира го, не му казва и жълт картон, а той е за червен. А засадата - има ли я? Когато остава сам срещу вратаря. Какво значи това? Марш! Марш! Ядосан съм много! Всяко търпение има някаква граница. Преди това ни поряза Сватбата. Това е кощунство! Безобразие! Сега идва мач с Левски, после с други - представям си какво ни чака. Борислав ако не направи нещо, ще бъде срам за футбола изобщо!". 

"И за какво ни е този Кашай? Какво прави? Какво гледа? Седи си в Унгария… Така го виждам първенството до края, така ще е! Казах вече - всяко търпение си има граница. Излез, играй, победи, нищо против нямам, но да спираш всячески противника и да се стараеш единия отбор да победи… Шефът на българския футбол един път завинаги да удари по масата! Кой ще ми върне на мен труда, парите, точките и нервите? Така не може", заяви пред Спортал Венцеслав Стефанов.

Снимка: БГНЕС