Цялостното преструктуриране, което се задава в ЦСКА, ще обхване различните фирми, свързани с клуба. Основна сред тях е “Спорт инвестмънт” АД, която притежава реално акциите му. Там промените вече са почти завършени, но в акционерното дружество на червените все още не са.

Рокади ще има и в създаденото съвместно с държавата дружество „Спортни имоти Българска армия“, което отговаря за реконструкцията на съоръжението.

Предстои и избор на строител на новия стадион. Интерес имат всички големи фирми у нас, включително и тази на бившия собственик Юлиан Инджов, който бе съсобственик с Гриша Ганчев преди влизането на фондацията в клуба в началото на новата година, пише „24 часа“.

Иначе работата по демонтирането на „Армията“ напредва, като вътрешната страна на сектор В вече е почти изрината. Предстои обаче насипът под трибуната да бъде премахнат и откъм алеята, която дели стадиона и Колодрума. Там трябва да се разчисти и дървеснна растителност, като от клуба са гарантирали, че след завършването на строителните дейности Борисовата градина ще бъде компенсирана с 300 новозасадени дървета.

До дни в София ще пристигне и новият главен скаут Иван Славов, който все още е в ОФИ Крит. Той се очаква са бъде обявен на предстоящата във вторник пресконференция на изпълнителните директори. Там ще се съобщи и за назначението на Михаил Александров, за което „Тема Спорт“ първи писа още в средата на април.