Треньорът на италианския хегемон Ювентус – Андреа Пирло, остана доволен от победата с 4:1 над Удинезе в мач от 15-ия кръг на Серия "А".

Той заяви, че в началото на срещата "бианконерите" са играли със страх заради загубата с 0:3 от Фиорентина точно преди празниците. "Заради това не видяхме най-добрия Ювентус. Започнахме нервно, но с течение на времето добивахме увереност. Знаехме, че съперникът ще стои в половината си и ще чака наши грешки. В това отношение се справихме и не допуснахме да ни контраатакуват опасно", заяви Пирло.

Той добави, че се надява през зимния трансферен прозорец Юве да се подсили с нови футболисти. Според медиите на Ботуша, Маестрото иска атакуващ халф и централен нападател. "Обсъдихме с ръководството какво да предприемем, ако се открие добра възможност. Надявам се да направим нещо в следващите дни", каза по темата Пирло.

Накрая той говори и за Пауло Дибала. Аржентинският национал продължава да не може да се разбере за нов договор с клуба и формата му не е на познатото ниво. "Имаме нужда от Дибала и той има нужда от Ювентус. Пауло тренира много усърдно през седмицата. Пролича си, че той е в добра кондиция и затова остана до края на мача. Надявахме се да вкара гол и той го направи. В негово присъствие Киеза може да създава повече свободни пространства за останалите"¸завърши Пирло.