Дългогодишният изпълнителен директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге се пенсионира миналото лято и вече гледа любимия отбор отстрани. Според Кале сензационното отпадане на баварците от Виляреал в Шампионската лига не е заради липса на качество в състава.

"В състава на Байерн има 18 налични футболисти, като всеки един от тях може да бъде участник на световното първенство. Затова и отпадането не е заради липса на качество", заяви Румениге пред вестник "Билд".

"Ако мога да си позволя да дам съвет на Байерн, той ще бъде всеки в клуба да гледа собствената си работа. Някои неща, като удължаването на договорите на играчите например, са работа единствено и само на ръководството и съвета на директорите. Трябва да се намери процедура, при  която да не се разваля климата в клуба."

"Разочарованието от това отпадане е огромно. Защото ако анализираме случилото се в двата мача за 180 минути, класирането на Виляреал изобщо не е незаслужено. При едно класиране става дума за много неща - финансови постъпления, имидж, преговори с играчите за нови договори. В този ред на мисли отпадането дойде в много неподходящ момент", добави двукратният носител на Златната топка.