Норич – Челси, мач от 3-ия кръг на Висшата лига, стадион „Кароу Роуд“, 14:30 часа, съдия Мартин Аткинсън

Контузени за Норич: Ернандес, Цимерман, Дърмич
Под въпрос за Норич: Клозе
Контузени за Челси: Рюдигер, Хъдзън-Одой, Лофтъс-Чийк
Под въпрос за Челси: Канте

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

Прогноза

Вдъхновен от победата си над Нюкасъл новакът Норич ще трябва да покаже, че случилото се в миналия кръг не е било случайност, когато приеме Челси. 

Теему Пуки се надява да увеличи головата си сметка, след като вкара 4 гола в първите два мача и демонстрира страхотна форма, но за Канарчетата няма да е лошо ако и някой друг освен финландеца реализира попадение и то скоро. 

Сините идват само с точка от първите си две срещи и със сигурност вярват, че е крайно време да постигнат първия си успех, а „Кароу Роуд“ изглежда доста подходящо място за това. 

Лондончани са в серия от 15 мача във  всички турнири без загуба от Норич, като записаха 4 победи и 3 равенства при визитите си по време на този период и това ги прави сериозни фаворити в сблъсъка. 

Последният път, когато Челси не успя да спечели нито един от първите си 3 двубоя във Висшата лига бе през далечната 1998-а година, а Франк Лампард ще се надява да не се нареди до Боби Кембъл през 1988-а, като не успее да триумфира в нито един от първите си 4 официални мача. 

При всички положения напрежението върху тима от „Стамфорд Бридж“ се покачва и една победа би се отразила изключително добре, като шансовете на Сините със сигурност изглеждат по-добри. 
 
Наистина отборът е в преходен период и ще трябва още време, за да може Лампард да прокара идеите си и те да започнат да работят, но сега двубоят изглежда много подходящ да се спре негативната поредица, така че отдаваме предимство на гостите и очакваме от тях да спечелят. 
 
Резултат: Норич – Челси 1:2