Лудогорец - ЦСКА, среща от 1/4 финалите за Купата на България, стадион "Лудогорец Арена", начало 18.30 часа.

Последните 10 срещи на Лудогорец във всички турнири: Общо 4 победи, 3 равенства и 3 загуби. От тях 3 победи, 2 равенства и 2 загуби в последните 7 домакинства.

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 6 победи и 4 загуби. От тях 1 победа и 2 загуби в последните 3 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините имат 4 победи, гостите имат 1 победа и 5 пъти са завършили наравно. На домашния терен на Лудогорец Разград имат изиграни 4 срещи, като домакините имат 2 победи, гостите имат 1 победа и 1 път са завършили наравно.

Срещата можете да следите НА ЖИВО в Gol.bg.

ПРОГНОЗА: Троен мач, в който може да се случи всичко. Лудогорец има домакинско предимство, но в последните години "армейците" най-сетне успяха да запишат добри резултати на "Лудогорец Арена".

Трябва да се отбележи, че само след няколко дни двата отбора ще играят отново в Разград, но за първенство, където водят люта битка за шампионската титла. В последния кръг на Първа лига "зелените" не успяха да победят Берое, докато "червените" излъгаха с 1:0 Черно море в София и така разликата между тях бе стопена само на три точки.

Сега очакванията отново са за здрава битка по целия терен. Последните срещи между двата отбора са изпъстрени от скандали, жълти и червени картони, както и реферски издънки. Съдия на мача днес ще е Николай Йорданов, който е меко казано недолюбван от ръководството на ЦСКА.

Любо Пенев на официалната си пресконференция обяви, че се надява странични фактори да не решат тази битка за Купата на България. В последните си срещи Пенев успя да изгради игрови стил на ЦСКА и армейците тръгнаха нагоре. Слабото място на "червените" е защитата и най-вече бековете.

Лудогорец също е в подем при Стойчо Стоев, независимо от ремито с Берое. Проблемите при разградчани са свързани с атаката, където се прявят множество пропуски. И двамата треньори имат леки кадрови проблеми около съставите си, но ще излязат с най-доброто, с което разполагат в този момент. Очакванията са за здрава битка, накъсана игра, много нервност и малко голове, а защо не продължения и дузпи. 

Резултат: Лудогорец - ЦСКА 1:0