Фрозиноне - Интер, среща от Серия "А" на Италия, стадион "Матуса", начало 21.30 часа.

Последните 10 срещи на Фрозиноне във всички турнири: Общо 3 победи, 1 равенство и 6 загуби. От тях 1 победа и 4 загуби в последните 5 домакинства.

Последните 10 срещи на Интер във всички турнири: Общо 4 победи, 3 равенства и 3 загуби. От тях 2 победи, 2 равенства и 1 загуба в последните 5 гостувания.

В последните 3 директни срещи домакините нямат победа, гостите имат 3 победи и нямат равен мач. На домашния терен на Фрозиноне имат изиграна само 1 среща, като победители са били гостите.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК!

ПРОГНОЗА: Интер е фаворит в мача и ще хвърли всички сили за победата, тъй като Милан вече е само на две точки от "нерадзурите" и третото място.

От своя страна домакините се намират в зоната на изпадащите отбори, но в последно време показват форма и записаха две победи над Парма и Фиорентина.

Това даде импулс в състава на Фрозиноне и домакините ще направят и невъзможното да вземат поне точка от Интер. Това е предпоставка за интересен мач, в който може да се случи всичко.

Трябва да се отбележи, че Фрозиноне не се слави като силен домакин и до сега през сезона има само една победа, пет равенства и девет поражения.

В последните си срещи "нерадзурите" демонстрират възходи и спадове, като в предишния кръг направиха равенство с Аталанта. Аут от мача за Интер са Марсело Брозович, Стефан де Врай и Вършалко, които са с контузии.

Титуляр за гостите обаче отново ще бъде Мауро Икарди. Аржентинецът направи куп глупости в последно време, но след завръщането си е на познатото ниво. Интер играе силно при гостуванията си и феновете на тима желаят тази традиция да се запази.

До този момент двата отбора са изиграли общо три мача в Серия "А", като "нерадзурите" са записали три победи. Труден за прогнозиране мач, но все пак ще заложим за победа на Интер.

Резултат: Фрозиноне - Интер 1:2