Един от лидерите на Англия Франк Лампард обяви, че според него младият отбор на "Трите лъва", който е сглобил Рой Ходжсън, го очаква светло бъдеще.

Англичаните се провалиха с гръм и трясък на Мондиала, може би до голяма степен очаквано, тъй като в последно време съставът бе доста подмладен.

"Аз съм впечатлен от отношението на всички млади играчи в отбора на Англия. Не са като деца, които просто се разхождат наоколо, нищо подобно", обяви той.

"Те всички се опитаха да направят правилното нещо и макар да не се получиха нещата, индивидуално всеки от тях се представи на много добро ниво".

"Феновете ни са просто невероятни. Това ме кара да се чувствам горд, че съм англичанин. От напускането ни на хотела до моментите преди и след мача,те просто бяха невероятни. Нашите фенове са наистина много големи".

"Мондиалът бе наистина един лош опит за нас, но аз мисля, че феновете бяха плътно до нас в деня на мача, защото те виждат признаци, че се гради нещо".

В края на изказването си Лампард намекна, че е взел решение за бъдещето си в националния тим, но поясни, че няма да го коментира, докато не се завърне на Албиона.