Селекционерът на Англия Рой Ходжсън видя доста добри неща в последния мач на тима от Мондиала срещу Коста Рика, който завърши при равенство 0:0.

Въпреки позорното представяне на подмладения състав на "Трите лъва" на световните финали опитният специалист вече си е извадил позитивите от участието на отбора в турнира.

"Ние показахме, че можем да бъдем и добър отбор в мача срещу Коста Рика", обяви Ходжсън на пресконференцията след срещата.

"Толкова съм разочарован, че не успяхме да завършим участието си на Мондиала с победа. Аз обаче не мисля, че мога да искам много по-добро представяне от момчетата".

"Като изключим първите 10-12 минути, мисля че ние доминирахме напълно в срещата. За съжаление не успяхме да оползотворим головите си шансове".

"Ако ги бяхме реализирали, щяхме да стигнем до една комфортна победа".

"Създадохме положения в мача, което е много важно. Обикновено Стъридж вкарва добрите положения, но аз не се притеснявам за него, тъй като знам, че ще се възползва от "златните" си шансове за в бъдеще".

"Трябва да кажа, че днес наистина късметът ни попречи да спечелим този мач, но все пак се радвам, че показахме на феновете добри неща по отношение на работата ни и това ги е зарадвало". каза още той.