Капитанът и лидер на Лудогорец Кирил Десподов коментира победата с 3:2 над Левски, която отново изведе разградчани на първото място само кръг преди края на сезона. Той вкара гол и се отчете с 2 асистенции за успеха над „сините“.

„С оглед на ситуацията, че обърнахме от 1:2 до 3:2, показахме шампионски манталитет. Отново лежерно допускаме дори да ни обърнат. Ако искаме да сме шампиони, това поведение трябва да го оправим. Днес нашият опонент за титлата сгреши и трябваше на всяка цена да спечелим и се радвам, че го направихме. Не е лежерно начало, сякаш когато отбележим гол, просто се дърпане инстинктивно назад. Това са неща, които треньорите ги виждат и трябва да обърнат внимание на това нещо“, започна коментара си Десподов.

„Да се радваме сега на победата, остава един мач до шампионската титла. Който се поддаде на напрежение, той ще загуби титлата. Това е цялата истина. Не трябва да има напрежение. Знаем какви футболисти сме. Чака ни изключително тежък мач. Черно море има добър отбор, добър треньор и страхотен колектив. Още от утре започваме да се готвим“, каза още капитанът на разградчани.