Бившият играч и директор на ЦСКА - Георги Илиев коментира възможността Стамен Белчев да се върне на "Армията" от лятото. Gol.bg още на 17 април обяви, че двете страни са се разбрали и, ако не се случи неочакван обрат, спецът трябва да се завърне в Борисовата градина за подготовката за новия сезон, независимо кога започне той. 

"При настоящата ситуация, в която ЦСКА се бори за второто място с Левски, няма значение кой ще е треньор. ЦСКА с всеки може да е втори. Все пак по-добре начело да е българин, така че Белчев е по-добър вариант, отколкото Крушчич", започна той.

"Но проблемът не е толкова в треньора, а в начина, по който се работи в клуба. Цецо Йончев каза, че не иска ЦСКА да е шампион. Не съм съгласен с него. В ЦСКА искат, но няма да стане с този начин на работа и с това отношение на футболистите. Това поведение не отговаря на шампионство, а на примирение. Шефовете в клуба са прекалено много, защото повечето работеха със собственика и в Ловеч, но на "Армията" е съвсем различно. Не ме разбирайте погрешно - това е ЦСКА, този, който играе на "Народна армия". Друг ЦСКА няма. Но въпросът е да се замислят как ръководят. Нека има по-голяма яснота, да има отговорност - да се знае, че този играч е доведен от Стоилов, а онзи от Джарета", каза Майкъла пред "Тема Спорт".

"Смятам, че за ЦСКА приоритет трябва да са базата и стадионът, както и представянето в Европа. Титлата не е толкова важна, защото каква стойност има? Пари ли носи, какво? Последният път станахме шампиони с 16 точки, бихме се по гърдите и какво накрая - взеха лиценза и ЦСКА не игра в Европа. Правих сметки, че за 12-те години от последната титла, през отбора са минали около 150 футболисти и са похарчени сигурно 120-130 милиона лева. Оказва се, че тези пари са били пропилени, след като няма никакви резултати. Истината е в евротурнирите и ЦСКА всяка година трябва да прави пробив там, за да има приходи. Лицето на ЦСКА е в Европа", допълни той.