Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е имал важна роля за триумфа на Франция на Мондиал 2018, изявявайки се като мотиватор, разкрива Goal.com.

"Днес излизаме и ги убиваме! Меси и всички останали! Искам да видя воини на терена, не искам да си ходя у дома", заявил Погба в съблекалнята преди осминафиналния мач с Аржентина, спечелен с 4:3.

"Тази вечер ще празнуваме! Ако трябва ще умрем на игрището, всички заедно! Искам мъже, биткаджии, войници. Днес ще ги убием. Не ми пука - Меси или друг! Дойдохме тук, за да спечелим шиб**ата световна купа!"

Погба се филмирал сериозно и преди мача от четвъртфиналите срещу Уругвай: "Днес няма връщане назад! Това е - ще продължим, ще изминем целия път! Заедно ще бъдем на 15 юли. Днес Блез Матюиди (б.р. изтърпяващ наказание заради жълти картони) е на пейката - той е разочарован, раздразнен. Иска да играе повече от всеки друг!"

"Ще го направим за момчета като него, днес ще се бием. Той няма да бъде на терена, но ние ще бъдем. Всеки трябва да даде най-доброто от себе си! Ще се бием за партньорите си, както винаги досега. Както срещу Аржентина, дори повече! Още повече. винаги повече! Трябва да бием най-добрите, за да бъдем най-добри", каза още Погба.