Секси маце намери път до сърцето на национала на Германия Илкай Гюндоган, пише "Монитор". Изгората на халфа се казва Сара Арфауи и е на 26 години, с 4 по-млада от любимия си. 

Двамата се разкриха по време на европейското. Те дадоха воля на чувствата си при победата с 4:2 на Бундестима над Португалия в груповата фаза. Гюндоган беше титуляр, а след последния съдийски сигнал награби Сара, която го подкрепяше от трибуните на „Алианц Арена“ в Мюнхен.

 

 

Красивата брюнетка е известно лице от екрана. Тя живее в Милано и води викторина по Rai Uno. Родена е в Ница, а екзотичните си черти дължи на тунизийските корени. Също така е успешен модел. Заради кариерата си на подиума напуска училище рано, но може да се похвали с перфектно владеене на четири езика - италиански, френски, английски и арабски.

За връзката й с Гюндоган се заговори още преди европейското, когато двамата бяха издебнати по време на романтичната си почивка в италиански курорт.

Не е ясно къде водещата и футболистът на Манчестър Сити са се запознали, но по всичко личи, че любовта им е голяма. В последните шест години халфът минаваше за заклет ерген. 

Той нямаше сериозна връзка, след като скъса с дългогодишната си приятелка Сила Сахин, която се снимаше разголена. Сега тя е омъжена за друг футболист – вратаря на австрийския "Рийд" Самеул Радлингер, който взе нейната фамилия и по паспорт вече е Сахин-Радлингер.