Килиан Мбапе ще има последната дума в задочния спор с Кайл Уокър, сигурен е френският национал Юсуф Фофана. По-рано англичанинът сам предизвика нападателя на "петлите", казвайки, че няма да му позволи да застане между него и трофея на Световното първенство по футбол.

Англия и Франция се срещат още на четвъртфиналите и директният дуел между защитника Уокър и нападателя Мбапе може да се окаже ключов за изхода от сблъсъка.

"Килиан не чете какво се пише и това е добре за него", каза Фофана на пресконференцията преди мача.

"19 отбора във френското първенство и много други в Шампионската лига обаче все още се чудят как да го спрат. Истината ще излезе наяве на терена, а ние вярваме, че Килиан ще бъде крайният победител. Той не гледа какво се пише за него и е напълно концентриран върху отбора. Килиан е много спокоен и уверен".

Фофана бе сред футболистите, които играха за Франция в последния мач от група "D" срещу отбора на Тунис, а световните шампиони паднаха с 0:1. Този резултат породи съмнения, че "петлите" нямат дълбочина в състава, докато англичаните разполагат с впечатляващи играчи на скамейката.

"Всеки има право на собствено мнение, а от нас зависи да им покажем, че не е така. В събота ще спечели този отбор, който ще допусне по-малко грешки".