Националният тим на Аржентина отпразнува лудешки победата над Мексико с 2:0. Радостта в съблекалнята на гаучосите бе огромна, а един от най-дейните в празненствата бе треньора Лионел Скалони. Всички скачаха и пееха и не спираха да крещят.

Аржентина победи Мексико с 2:0 с късни голове на Лионел Меси и Енцо Фернандес. Това донесе първите точки на тима на Мондиал 2022. Гаучосите имат 3 точки, с една по-малко от лидера в групата Полша. Саудитска Арабия също е с 3, а Мексико - с 1.

"Ухаа, отново сме развълнувани. Искаме да спечелим третата. Искаме да бъдем световни шампиони", пееха Меси и компания. "Не мога да обясня, защото няма да разберете колко пъти сме плакали, заради финалите, които загубихме", продължава песента. "Но това приключи, защото на Маракана сложихме край на мъката", се казва още в песента, а на видеото треньора Скалони скача и пее с пълно гърло.

"Аз съм роден в Аржентина. Страната на Диего и Лионел и децата на Малвините, които никога няма да забравя". Във видеото се вижда още как Папу Гомес удря по мебелите, а Паоло Дибала скача върху пейка, също както Родриго де Пол и Акуня.

"А Диего на небето може да ни види. Дон Диего и ла Тота, окуражават Лионел" продължава песента, при което вратаря Еми Мартинес скача върху маса в центъра на съблекалнята. "Ухаа, ние сме развълнувани отново.Искаме да спечелим третата. Искаме да сме световни шампиони".