Проблемите с контузени играчи в Англия продължават в навечерието на световното първенство, след като снощи Бен Чилуел пострада в мача на Челси срещу Динамо Загреб. 

Той напусна терена след разтежение в задната част на бедрото и мениджърът Греъм Потър не е особено голям оптимист за състоянието му, осбено след като стана ясно, че си е тръгнал от стадиона с патерици. 

„Мисля, че трябвада сме притеснени за Бен. Не искам да бъда лош пророк, но по начина, по който разтегна, това никога не е позитивно. Това е разочарованието за нас в една толкова хубава вечер. Сега му предстоят прегледи и просто трябва да стискаме палци“ заяви Потър. 

Травмата стана в самия край на двубоя, като Чилуел остана на терена, но след това трябваше да получи помощ, докато се прибираше в тунела. Това е поредната неприятност за играча, който в последните сезони непрекъснато е преследван от различни травми. 

Гарет Саутгейт трябва да обяви окончателния си състав от 26 играчи за Катар на 14 ноември, но шансовете на бранителя наистина не изглеждат особено добри.