Старши треньорът на „Левски“ Станислав Генчев сподели своите впечатления от първата предсезонна контрола със „Спартак“ (Плевен).

„Доволен съм от старанието на футболистите, от влагането. Наясно съм, че ще имат затруднения, защото сменихме стила на игра, схемата, а и натоварванията през тази седмица бяха много сериозни. Имали сме прекалено малко тактически тренировки, но дори и само с 3 се вижда желанието им. Особено ме радва първият гол, който падна по начин, по който тренираме. Важното е всеки мач да ставаме по-добри“, започна Генчев.

„Алекс Колев има много малко тренировки, за да го рискуваме. Алдаир се вписва прекрасно, но той идва от Европа и затова не се учудвам. При Майкон имаше лек проблем първите дни заради часовата разлика, но вече и там са наред нещата. Иван Андонов имаше проблем с китката. До 2-3 дни ще е наравно със съотборниците си. Мислович е болен, а Рикардиньо изпита болки в аддукторите и не искахме да рискуваме. Да си треньор на най-великия български отбор е много вълнуващо. Радвам се, че беше пълна трибуната на стадиона в Правец. Надявам се с играта си да пълним стадионите през сезона“, добави още Генчев.